Красимира Василева Хаджийска поема функциите на главен оперативен директор на Нова

...
Красимира Василева Хаджийска поема функциите на главен оперативен директор на Нова
Коментари Харесай

Голяма чаровница стана шеф в Нова

Красимира Василева Хаджийска поема функционалностите на основен действен шеф на " Нова Броудкастинг Груп ". Тя е одобрен експерт, който се причислява към екипа на " Нова Броудкастинг Груп " преди 19 години. Красимира Василева Хаджийска е част от впечатляващия прогрес на компанията, която в последните години съумя да се развие и трансформира в неоспорим бизнес водач. През годините тя е заемала разнообразни позиции в НБГ. От 2013 година поема стратегическото ръководство на отделите " Продажби “, " Маркетинг “ и " PR “.

Със солидния си опит в областта на продажбите и обществените връзки, тя чудесно познава медийния пазар и с екипа си интензивно взе участие в неговото развиване. Красимира Василева Хаджийска стои в основата на положителните партньорства и сполучливите договаряния за присъединение на редица интернационалните телевизионни канали към портфолиото на " Нова Броудкастинг Груп ".

Сред тях са The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и други, което отличи компанията като пионер в основаването на първия Sales house в България. Красимира Василева Хаджийска е минала редица профилирани образования по мениджмънт и телевизионни продажби, част от които в централите на Discovery Channel (Washington DC, USA) и WCOV-TV Fox 20 (USA).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР